Skip to content
Societate

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Națională: Avem datoria ca astăzi să onorăm contribuția celor care țin pe umerii lor această națiune

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, pe Facebook, un mesaj de Ziua Națională, în care afirmă că astăzi trebuie onorată contribuția celor care țin pe umerii lor această națiune. „Să nu uităm că România este în primul rând a lor, nu doar a celor privilegiați din vârf”, spune Marcel Ciolacu.

„Ziua Națională este cel mai bun prilej pentru a deschide un nou capitol, în care TOȚI românii să fie parte.

Marea Unire nu ar fi fost posibilă fără românii obișnuiți, adesea rămași anonimi, care au întreținut acest vis timp de secole și au luptat cu toată ființa pentru înfăptuirea sa.

La fel ca atunci, avem datoria ca astăzi să onorăm contribuția celor care țin pe umerii lor această națiune.

Să nu uităm că România este în primul rând a lor, nu doar a celor privilegiați din vârf. A tatălui care se trezește cu noaptea în cap pentru a avea grijă de mica sa afacere. A mamei care se chinuie din greu cu două job-uri pentru a-i oferi o viață mai bună copilului său. A tinerilor care învață pe rupte pentru a-și face un rost în viață. A bunicilor care după o viață de muncă vor să se bucure în liniște de nepoți.

Ei sunt România! Ei sunt românii care ne amintesc în fiecare zi cine suntem și ce valori avem cu adevărat.

Ziua de azi trebuie să fie a lor! A tuturor românilor care cu cinste, demnitate și curaj duc prin munca lor această națiune înainte.

Pentru ei, avem datoria ca, după 103 ani de la Marea Unire, să dăm la o parte lucrurile care ne separă și să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară în față. Depinde doar de noi dacă vom reuși, astfel încât peste câțiva ani să ne bucurăm cu toții pentru realizările pe care le-am făcut împreună!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!”

1 comentariu la “Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Națională: Avem datoria ca astăzi să onorăm contribuția celor care țin pe umerii lor această națiune

  1. Vorbe-n vânt, atâta vreme cat ați instituit pensii speciale/de serviciu , gradații… privilegii de neînchipuit, pentru anumite categorii sociale, profesionale/politice/ instituționale/etc și o țineți asa langa/danga cu bla-bla, fără sa faceți absolut nimic pentru poporul acesta.Nici nu pomeniți măcar, ca reduceți numărul parlamentarilor, ca faceți un sistem de vot electronic, pentru viitoarele alegeri etc La mulți ani România,prin romanii ei ! Restul e tăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *