Marcel Ciolacu, mesaj pentru investitori, la Roma: Veniți în România, pentru că veți avea numai de câștigat

Sursa: Profimedia Images

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită oficială în Italia, a invitat investitorii italieni să vină în România și a apreciat deschiderea premierului Giorgia Meloni, alături de care a susținut o conferință de presă, „privind intensificarea cooperării economice, dar și pentru valorizarea diasporei românești care trăiește în Italia”.

Premierul Marcel Ciolacu a menționat faptul că schimburile comerciale bilaterale România-Italia au depășit 20 de miliarde de euro în 2023, un nou record.

„În același timp, observ cu satisfacție că românii de aici au ajuns pe locul doi într-un clasament al străinilor care își deschid afaceri în Italia, cu zeci de mii de firme și întreprinderi individuale. În plus, mai multe companii românești importante au investit în Italia în ultimii ani: Banca Transilvania, Digi, Bitdefender sau UiPath, toți lideri în domeniile lor de activitate”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Premierul a făcut apel la investitorii italieni.

„Sunt aici pentru a da un semnal puternic și către firmele italiene. Veniți să investiți în România, pentru că veți avea numai de câștigat!”, a transmis Colacu. „Mediul de afaceri italian prezent deja în România contribuie la dezvoltarea economică a țării noastre. Chiar zilele trecute am fost la un șantier naval cu acționariat italian unde lucrează 4 mii de oameni și am fost impresionat de modul și condițiile de lucru.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: