Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, mesaj tranşant: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru. Să nu transformăm această perioadă într-o ciolaniadă

Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu a prezentat, joi, după o şedinţă lărgită a partidului, mandatul cu care echipa de negociere a partidului va merge la Cotroceni pentru consultările legate de desemnarea unui premier, după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Am supus la vot propunerea ca luni să mergem la Cotroceni cu dl profesor doctor Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru.

" "
" "

După ce am văzut în situaţia de urgenţă cum în biroul premierului se fuma şi se consuma alcool fără respectarea regulilor, acum dl Orban ne-a povestit că în biroul presedintelui de la Cotroceni, luându-se în derâdere votul românilor, se stabilea numele premierului pe bileţe, într-un mod total superficial. Totul când în România sunt 200 de decese pe zi din cauza pandemiei.

Am văzut şi propunerea PNL agreată de preşedintele Iohannis, în persoana dlui Cîtu, groparul economiei româneşti, dar presupun că au cântărit cel mai mult criteriile de om obedient.

Cred că e cazul ca preşedintele să recunoască că a pierdut alegerile, ca PNL şi USR să recunoască că au pierdut alegerile şi să nu transformăm această perioadă într-o ciolaniadă şi discuţii sterile. Să vedem priorităţile românilor şi cred că cel mai corect din partea preşedintelui este să accepte un Guvern minoritar PSD condus de dl Rafila, ori un Guvern de uniune naţionalăcu premier Alexandru Rafila.

Luni suntem primul partid invitat la Cotroceni. Am să merg însoţit de colegii mei, nu o să pot merge însoţit de dl Rafila, deoarece este în izolare la domiciliu”, a precizat liderul social-democraţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *