Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Minerii de la Lupeni, alături de cei din Vulcan şi Livezeni, nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor. E dreptul lor şi sunt alături de ei

Inquam Photos/George Calin

Marcel Ciolacu a discutat vineri cu minerii din Valea Jiului şi a precizat căcei de la Lupeni, Vulcan şi Livezeni nu solicită măriri de salarii, ci doar să fie plătiţi pentru munca lor. Liderul PSD a adăugat că acesta este dreptul lor şi este alături de ei, potrivit news.ro.

„Am vorbit mai devreme cu cei din Valea Jiului şi am văzut care este starea de spirit a oamenilor. Minerii de la Lupeni, alături de cei din Vulcan şi Livezeni, nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor. E dreptul lor şi sunt alături de ei!
Aceşti oameni nu trebuie umiliţi, ei vor doar dialog şi să fie trataţi cu demnitate şi respect pentru munca lor.

În 2019, Guvernul PSD a dat OUG 60, care asigura supravieţuirea mineritului în Valea Jiului şi locurile de muncă pentru mii de familii. Actualii guvernanţi nu fac nimic în afară de a tăia şi distruge”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

1 comentariu la “Marcel Ciolacu: Minerii de la Lupeni, alături de cei din Vulcan şi Livezeni, nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor. E dreptul lor şi sunt alături de ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *