Marcel Ciolacu: Nu am ceas la mână, nu port ceas / Nu am pantofi cu talpă roşie, dar o să merg cu crocşi din ăia

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi seară, că nu poartă ceas la mână şi că se chinuie cu Iphone-ul său. El a mai spus că nu are ”pantofi cu talpă roşie”, după ce a fost acuzat că ar avea Louboutin, dar a declarat că ar putea merge cu crocşi la birou, aşa cum poartă prin casă. Despre magazinul de la Buzău a spus că este al soţiei şi că, după alegeri, se va duce să înveţe să facă şi covrigi, întruct a fost numit de nenumărate ori ”covrigar”.

”Nu am ceas la mână, nu port ceas, mă chinui să îl fac pe ăla, pe IPhone şi m-am chinuit o oră şi m-am enervat că nu mergea. Am şi eu ambiţia mea. M-am chinuit vreo 4 ore să schimb telefonul, telefonul vechi cu telefonul nou. Am rămas cu telefonul vechi. E o decizie corectă”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

Întrebat dacă poartă pantofi cu talpă roşie, fiind acuzat în trecut că ar fi purtat o astfel de pereche marca Louboutin, Ciolacu a spus că va merge cu crocşi la birou.

”Nu am pantofi cu talpă roşie. Nu-s roşii, nu sunt acea marcă. Sunt nişte pantofi din Italia, dar o să merg cu crocşi din ăia. Am în casă, o să vin cu crocşi la birou. Bareta am pus-o în faţă. Cu ăia merg”, a afirmat Ciolacu.

Apoi premierul a anunţat că va învăţa să facă covrigi, dacă tot este făcut ”covrigar” în spaţiul public.

”Prima oară am fost covrigar. Pe cuvânt de onoare, nu am timp în perioada asta, dar o să treacă şi alegerile astea. Primul lucru pe care o să îl fac, o să mă duc într-o covrigărie, stau 2-3 zile, până învăţ să fac covrigi. Chiar îmi doresc să ştiu să fac covrigi”, a spus Ciolacu

Întrebat cu ce se ocupă prăvălia de la Buzău, permierul a afirmat că este a soţiei.

”E a soţiei. Vinde prăjituri, covrigi, dar nu am produs niciodată. Sunt celebri covrigii de Buzău. Nu vinde la şir, la punguliţe. Nu am mai fost de vreo 3 ani. Nu ştiu ce face soţia acolo, dacă vreţi, mergem şi cumpărăm că şi aşa se plânge de vânzare. E la Buzău, în piaţa centrală, e în Moldova”, a mai declarat premierul.

Acesta a mai povestit că a muncit încă de la 19 ani, familia sa avînd doar salariul tatălui, care era pilot.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: