Marcel Ciolacu: ”O să DEMISIONEZ dacă pierd alegerile. Momentan nu am pierdut niciun rând de alegeri”

Sursă foto: Captură video

Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au fost întrebaţi dacă demisionează, în cazul în care nu vor obține un scor de peste 50%. Premierul a replicat: „Eu o să demisionez dacă pierd alegerile. Momentan nu am pierdut niciun rând de alegeri”, iar Nicolae Ciucă a spus că „rolul nostru astăzi (…) nu este acela de a discuta despre demisie”. Întrebat dacă l-ar vota pe Ciolacu la prezidențiale, liderul PNL a ocolit un răspuns clar.

Nicolae Ciucă spune că nu este prima dată când este întrebat dacă l-ar vota pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale.

„Am mai primit această întrebare – eu sunt membru PNL. Dacă aș fi membru PSD, îndeplinește probabil condițiile să fie votat, dar nu sunt membru PSD. Eu sunt membru PNL și voi vota un candidat al Partidului Național Liberal”, a spus Ciucă.

Întrebat dacă exclude total posibilitatea unui candidat unic la alegerile prezidențiale, Ciucă a replicat:

„După toate întrebările și răspunsurile de până acum, revin la o sinteză a tot ceea ce am reușit să învăț în acești ani puțini pe care i-am petrecut în politică: niciodată să nu spui niciodată”, a spus liderul PNL.

De asemenea, liderii coaliţiei au fost întrebaţi dacă PSD şi PNL îşi asumă un scor de 50% la europarlamentare. Ciolacu a spus că „va fi un scor foarte bun”, iar Ciucă a precizat că „ne asumăm scorul care să ne plaseze pe primul loc la alegerile europarlamentare”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL