Marcel Ciolacu: Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu. Va avea o majoritate în Consiliul General

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că el consideră că alegerile pe Bucureşti vor fi câştigate de Cătălin Cîrstoiu, pentru că va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager. Ciolacu a mai spus că Nicuşor Dan nu are un proiect, iar după patru ani vorbim de apă caldă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat la DCNews că părarea sa este că la alegerile pe Bucureşti va câştiga medicul Cătălin Cîrstoiu.

”În primul şi în pruimul rând, eu vreau să câştige bucureştenii. E normal. Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu, pentru că e o diferenţă foarte mare între susţinători, nu există nicio comunicare între susţinătorii domnului Nicuşor Dan şi susţinătorii domnului Piedone. Liantul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu”, a spus liderul PSD.

Ciolacu a precizat că acesta ”va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager”. ”Un om care a demonstrat că poate”, a precizat Marcel Ciolacu, arătând că ”s-a săturat de politicienii care găsesc scuze”.

Liderul PSD a mai declarat că ”toate campaniile s-au câştigat pe vot negativ, uite cât de urât e ăla, uite cât de nenorocit e ăla”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: