Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: PNL a copiat planul de relansare economică de la PSD

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri că o mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvernul PNL, a fost copiat din programul de guvernare al social-democraţilor.

Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică – n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat„, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

PSD intenţionează să depună o moţiune de cenzură în Parlament, dar Ciolacu nu a lansat o dată în acest sens: „În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, vă spun că vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult decât atât, această moţiune va trece. Când vom depune moţiunea de cenzură, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, până la alegerile generale, pe care să îl expunem atât românilor, colegilor din Parlament, dar nu în ultimul rând preşedintelui Iohannis când va lua decizia pe cine desemnează prim-ministru – este totuşi atributul meu şi al colegilor mei de a lua această decizie în interiorul partidului„.

Ciolacu a participat alături de Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, la inaugurarea Pieţei Progresul din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *