Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu profeţeşte o catastrofă economică: Premierul are cel mai mare deficit din istoria post-decembristă

Inquam Photos/Octav Ganea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenţia marți seara asupra blocajului economic în care a ajuns România, după ce deficitul guvernamental a ajuns la cel mai mare nivel din ultimele 3 decenii.

În context, liderul social-democrat avertizează că urmează tăierea veniturilor pentru bugetari și, dar şi vânzarea celor mai importante companii de stat. ”Premierul are cel mai mare deficit din istoria post-decembristă. Sunt incompetenți. Nu sunt în stare să creeze venituri. Când nu ai venituri, ajungi la tăieri. Prima dată au blocat, iar acum urmează tăieri.

Nu ai de unde să ai venituri pentru că ai blocat economia, ai blocat HORECA, au tăiat voucherele de vacanță. De unde să ai venituri, dacă nu încurajezi consumul și oferta? Vom avea tăieri ca cele din 2010. E un nou CDR mai dezastruos.

Au vândut Moldominul când prețul la cupru a urcat la cel mai mare preț din istorie. Sunt puși pe jaf. Domnul Cîțu a vândut Moldominul pe aproape nimic. Eu sper că cine a făcut acest lucru să ajungă la pușcărie. Urmează Hidroelectrica, Portul Constanța, Nuclearelectrica.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *