Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Putin își continuă parcursul de dictator. Sărbătorirea Zilei Victoriei este o sfidare față de întreaga lume

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că sărbătorirea de către Federaţia Rusă a Zilei Victoriei este „o sfidare faţă de întreaga lume”, iar Vladimir Putin „îşi continuă parcursul de dictator”, scrie Agerpres.

E o sfidare, e o sfidare faţă de întreaga lume şi îşi continuă parcursul de dictator domnul Putin, să ne arate cu certitudine că este un dictator şi un criminal de război”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, referindu-se la faptul Federaţia Rusă sărbătoreşte luni Ziua Victoriei.

Întrebat la ce anunţ se aşteaptă din partea lui Putin, Ciolacu a spus: „Eu nu mă aştept la nimic din partea lui Putin şi nici nu mă interesează ce face Putin şi cred că nimeni nu se mai aşteaptă la ceva, mai ales bun, din partea lui Putin”.

Preşedintele PSD a mai afirmat că ţara noastră nu este în conflict cu Rusia.

Haideţi să nu anticipăm (faptul că Putin ar putea să declare război oficial Ucrainei – n.r.). Ţara noastră nu este într-un conflict direct cu Rusia. Ţara noastră este membră a Uniunii Europene şi a NATO şi în funcţie de ce decide NATO împreună cu România, aşa vom face”, a menţionat Ciolacu, întrebat cum va fi afectată România dacă Putin declară război în mod oficial Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *