Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, reacţie la anchetarea şefului Unifarm: Și ne mai întrebăm de ce nu au bani de pensii și alocații!

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat dur la acuzaţiile DNA împotriva şefului Unifarm, Ionel Adrian, care ar fi primit cerut mită pentru un contract pentru echipamente de protecţie împotriva noului coronavirus. Liderul social-democrat sugerează că actuala guvernare nu are bani pentru pensii şi alocaţii din cauza corupţiei.

Am fost singurii care am spus ca prin achizițiile făcute fără licitație, în timpul pandemiei, fură! Că de aceea vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult! Și le-am spus STOP! Ajunge!

Am fost singurii care am spus ca prin achizițiile făcute fără licitație, în timpul pandemiei, fură! Că de aceea vor…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 23 iunie 2020

760.000 euro este #șpaga pretinsă, potrivit organelor de cercetare penală, de cel aflat la conducerea Unifarm. Pentru măștile care nici astăzi nu au ajuns la persoanele vulnerabile. Pentru combinezoanele pe care medicii nu le-au avut în lupta cu virusul.

Și ne mai întrebăm de ce nu au bani de pensii și alocații! De ce nu au bani pentru firmele și producătorii români! De ce nu se văd nicăieri milioanele împrumutate de ministrul Finanțelor?!„, scrie Ciolacu pe Facebook.

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de marți, pe numele directorului general al Unifarm, acuzat că a luat mită 760.000 euro. Ionel Eugen Adrian este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *