Marcel Ciolacu: România are nevoie de reforme administrative; este nevoie de o reorganizare

Marcel Ciolacu
Sursă foto: Captură video

România are nevoie de reforme administrative, a spus vineri seara, la Râmnicu Vâlcea, premierul Marcel Ciolacu. El a adăugat că numărul de mandate ale primarilor va fi limitat la două după 202, în situaţia în care aşa vor dori românii.

Președintele PSD a subliniat importanţa discutării reformei administrative în spaţiul public.

„Nu vă fie frică de reforme, nu veţi pierde alegerile dacă veţi explica oamenilor de ce este nevoie de aceste reforme, atât la nivelul administraţiei locale, cât şi la nivelul administraţiei centrale. Este nevoie nu să dăm oameni afară, este nevoie de o reorganizare, este nevoie de o implicare mai mare a celor care în acest moment lucrează în administraţia locală şi centrală. Este nevoie de un echilibru între veniturile din zona privată şi veniturile din zona publică.

Am văzut de fiecare dată când ies şi anunţ „Breaking news: Ciolacu opreşte primarii, nu mai voie peste două mandate”. Nu. Este nevoie să facem o reformă administrativă a României, iar acest lucru trebuie să discutăm în spaţiu public. Acest lucru nu trebuie discutat în birourile nici guvernamentale, nici de partid. Acest lucru trebuie discutat în spaţiul public, ca oamenii să înţeleagă direcţia pe care noi vrem să o dăm României”, a spus preşedintele PSD, potrivit Agerpres.

Premierul a susţinut că nu i s-a spus să „taie mandatele” şi că România are nevoie de un moment „T zero”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: