Marcel Ciolacu: România are o democraţie consolidată după gestul lui Nicolae Ciucă

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că România are o democraţie consolidată după gestul făcut de Nicolae Ciucă astăzi prin anunţarea demisiei din funcţia de premier.

„Aş dori în primul rând să mulţumesc domnului preşedinte al PNL, până acum câteva ore prim-ministrul României. Din punctul meu de vedere, România are o democraţie consolidată după acest gest făcut de domnul Nicolae Ciucă astăzi. Este pentru prima dată când liderii celor mai improtante partide politice şi-au ţinut o promisiune făcută şi nu putem decât să ne lăudăm cu acest lucru indiferent cum privim lucrurile sau dacă cineva va considera că a fost corect sau nu”, a spus Ciolacu.

El a arătat că se bucură foarte mult că împreună cu premierul au găsit soluţiile cele mai bune pentru a stopa greva din învăţământ astfel încât copiii să poată susţine examenele conform programului cunoscut deja, fără mari modificări.

„Am hotărât împreună cu domnul Ciucă să continuăm, vineri, discuţiile cu liderii de sindicat şi cu Ministrul muncii pentru a respecta termenele promise: ca până pe 15 iunie să finalizăm primele grile din învăţământ pe noua lege a salarizării”, a precizat el.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL