Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: ”Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept! Încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor!

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că prin decizia Guvernului de eliminare a testării din certificatul verde, PNL încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor și ”ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue”.

”În România lui Iohannis și Cîțu, testarea care, alături de vaccinare și trecerea prin boală, a stat la baza apariției certificatului digital COVID la nivel european, este, practic, anulată prin Hotărâre de Guvern! Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept!

Astfel, guvernarea marilor apărători ai libertății și democrației devine una care încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor. Prin asemenea decizii, PNL ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue!

Iată de ce, mâine, prin votul moțiunii de cenzură, acești satrapi ai libertății trebuie să plece acasă! Nu vom accepta asemenea reglementări aberante și vom modifica în Parlament acest HG prin care democrația este transformată într-o autocrație sanitară, condusă robotic de la Cotroceni!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *