Marcel Ciolacu: Rusia „nu-și permite” să atace România

Ciolacu
Sursa foto: Inquam ? Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că Rusia „nu-și permite” să intre într-un conflict cu România, după ce ministerul român al Apărării a comunicat că sistemul de supraveghere radar al armatei a indicat o posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian național, cu un semnal detectat în apropiere de municipiul Galați.

„Am avut discuții la ora 2, la 6 dimineața și la 8, cu ministrul Apărării. Nu se confirmă lucrurile, dar e un sistem normal care funcționează: ați văzut au fost inundații la New York – a existat un sistem de alertă al populației”, a spus Ciolacu. „Sunt ferm convins că MApn va informa în continuare în mod transparent presa. Nu avem probleme”.

„Rusia nu are un atac împotriva României sub nicio formă, în acest moment. Cred că Rusia nuă își permite să intre în conflict cu România. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că suntem membri NATO și ai Uniunii Europene”.

Șeful guvernului s-a declarat „ferm convins” că Ministerul român al Apărării va informa în continuare și în mod transparent presa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL