Marcel CIOLACU s-a întâlnit cu primarii din ARGEȘ

Sursa foto: Facebook - Marcel Ciolacu

Reprezentanții celor 102 organizații PSD din Argeș, precum și primarii social-democrați din județ, s-au întâlnit sâmbătă cu Marcel Ciolacu, la sediul Consiliului Județean Argeș. Acestora le-au fost transmise ultimele recomandări de campanie pentru a ieși câștigători la alegerile de la sfârșitul acestui an. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că are obiceiul să comunice cu aceștia în permanență. 

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu activul de partid din Argeș pentru ultimele sfaturi de campanie pentru ca echipa social-democrată să iasă câștigătoare. Premierul a declarat că vorbește aproape zilnic cu câțiva dintre edilii argeșeni, pentru proiectele pe care le au în derulare.

„Normal că am avut o întâlnire și cu primarii și membrii Partidului Social Democrat, președinții de organizații. Am transmis un singur lucru, că doresc să se implice cu sufletul în această campanie electorală, cel puțin pentru susținerea mea, dar și pentru susținerea viitorilor parlamentari care o să vă reprezinte în  Parlamentul României.”

Premierul Ciolacu a mai spus că are „un defect” de comunicare permanentă.

„Multe dintre ele, am acest defect de a comunica nu numai cu domnul Mînzână, nu numai cu Simona(n.r. Bucura Oprescu, ministrul Muncii), de a comunica aproape în permanență. Am patru-cinci primari, de-aici de la dumneavoastră, inclusiv primarul municipiului, cu care comunic aproape zilnic pe problemele specifice. Normal, că pe urmă le centralizăm și le discutăm cu domnul președinte Mînzînă (n.r. șeful CJ Argeș).”

Pentru mai multe informații citește AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: