Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu se declară fan Marcel Boloş şi Roxana Mânzatu: Nu pot decât să vă felicit, să vă susţin

Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, la evenimentul de lansare naţională a Strategiei de dezvoltare durabilă a Microregiunii Ţara Făgăraşului 2030 organizat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ITI Microregiunea Ţara Făgăraşului, că este unul dintre cei care s-au înscris în fan clubul Marcel Boloş şi Roxana Mânzatu.

Despre fondurile europene, Ciolacu a spus că, după o analiză a experţilor PSD, ar trebui să avem o absorbţie de aproape 800 de milioane de euro, urmând ca pe viitor în jur de un miliard de euro să avem absorbţie lună de lună.

Nu pot decât să vă felicit, să vă susţin, să vă spun că sunt unul dintre care m-am înscris în fan clubul Marcel Boloş şi Roxana Mânzatu. Din acest moment trebuie să ne implicăm şi mai mult. Direcţia a fost dată, respectiv descentralizare, fiindcă cu toţii vorbim de această descentralizare de 30 de ani”, a spus liderul PSD în cadrul evenimentului.

Marcel Ciolacu a precizat că ”România nu se poate dezvolta fără fonduri europene”.

„Fondurile naţionale sunt insuficiente pentru dezvoltarea pe care ne-o dorim cu toţii în România. Este un moment în care putem rata ultimul tren sau putem cu toţii să ne implicăm să tragem la aceeaşi căruţă să dezvoltăm România, în primul rând zonele cu specific”, a spus Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că în zona de fonduri europene este mai multă birocraţie ca la fondurile naţionale.

Noi ar trebui, după o socoteală făcută de experţii PSD, să avem o absobţie de aproape 800 de milioane de euro, urmând ca pe viitor în jur de un miliard de euro să avem absorbţie lună de lună. Nu vom putea depăşi aceste crize suprapuse fără investiţii majore în infrastructură şi în regiuni. România, pentru că a fost silită odată să facă acele celebre CAP-uri, are o reticenţă de a face proiecte comun” a mai spus preşedintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *