Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, sigur de victoria Gabrielei Firea în faţa lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: Îl va bate de o să îi sune apa în cap

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că prim-vicepreședinta partidului, fostul primar Gabriela Firea, îl va învinge fără emoții pe Nicușor Dan la viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei, scrutin programat pentru anul 2024.

„Deja nu mai este un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan de o să îi sune apa în cap. Eu consider că dumneavoastră deja sunteți politicieni, chiar dacă sunteți la început de drum, faptul că sunteți astăzi aici, mulți dintre dumneavoastră sunteți consilieri locali, consilieri județeni, primari, secretari de stat, deputați, alții nu, importantă este echipă, important este să lucrați împreună și să faceți politică pentru oameni. Nu există altfel de politică decât pentru români, pentru țara voastră și pentru oameni. Restul, totul, este trecător. Nu există lideri eterni, există lideri cu misiuni pe perioada întotdeauna limitatea de timp”, a declarat liderul PSD, vineri, la Școala Politică de Vară a Tineretului Social Democrat, citat de B1tv.

La rândul său, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, prim-vicepreşedinte PSD, Gabriela Firea, a declarat, referindu-se la o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei, că va merge „acolo unde o trimite echipa PSD”.

„Eu voi merge acolo unde mă veţi trimite dumneavoastră (Marcel Ciolacu – n.red.), unde mă va trimite echipa PSD. Nu vreau să mă aduc într-un loc anume şi, de fapt, acesta este spiritul nostru, să ştii să fii aproape de colegii tăi, aproape de prietenii tăi şi să avem un singur motto şi o singură dorinţă: să punem întotdeauna oamenii pe primul loc”, a declarat Gabriela Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *