Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței fără mască de protecție

B1

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost singurul ofiocial invitat marți, la Ambasada Franței,  cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze, surprins fără mască de protecție.

Printre cei prezenți la eveniment, așa cum reiese din imagini, s-au numărat Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, sau președintele Senatului Robert Cazanciuc. Însă  doar Marcel Ciolacu a fost surprins stînd cu masca în mână.

Persoanele prezente la discursurile susținute cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze au stat la o distanță de câțiva metri una de cealaltă, iar evenidfmentul a avut loc în aer liber.

Marcel Ciolacu, surprins fără mască în Parlament

Nu este pentru prima dată când liderul PSD stârnește controverse pentru că nu a purtat masca de protecție. Amintim faptul că , în luna mai, Marcel Ciolacu și Victor Ponta, liderul Pro România, li s-a reproșat că nu au purtat măști în Parlament. Din această cauză, liderul deputaților PNL, Florin Roman, chiar a cerut în timpul ședinței dezinfectarea microfonului.

Ulterior, premierul Ludovic Orban a ținut să sublinieze că legea este pentru toți și că Ponta și Ciolacu ar putea fi amendați.

Atunci, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat că nu a purtat mască de protecție deoarece a vrut să transmită „în glumă” că are o afecțiune. Acesta a precizat că, după ce a fost pe punctul de a leșina într-o conferință de presă, a mers la un control medical și a aflat că are deviație de sept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *