Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Soluţia e guvern de tehnocraţi până la alegerile anticipate

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat coaliţia de guvernare pentru criza sanitară şi economică şi este de părere că un guvern de tehnocraţi este soluţia, până la organizarea de alegeri anticipate.

Românii au devenit torţe. Sunt 14 cazuri de spitale care au luat foc, cele cu victime umane. E normal că această pandemie a generat şi criza economică. Aţi văzut vreo abordare a acestei coaliţii, vreo viziune? Beleaua este că am intrat şi într-o criză socială, vine o iarnă grea. Capitalul românesc şi industria românească este neperformantă.

În celelalte state europene se iau măsuri. Toate adunate au venit şi cu o criză mizerabilă, o criză politică fără fundament. Tot circul, depunem moţiune, o semnăm, pleacă Cîţu, nu am crezut că voi trăi aşa ceva. Toate adunate au dus la o neîncredere a românilor. Şeful statului trebuie să intervină, să îşi dea seama că avem o vulnerabilitate imensă„, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV, luni seara.

Liderul PSD a declarat că nu îşi doreşte funcţia de premier şi că soluţia este un guvern tehnocrat. „Nu avem cu ce propunere de permier să venim la Iohannis. Nu vreau prim ministru. Cred că domnul Rafila este mai potrivit în acest moment. Nu că fugim de guvernare.

Considerăm că nu mai poţi, cum arată acum Parlamentul, nu mai reprezintă voinţa românilor Parlamentul. Cu cine să fac Guvern, cu Cîţu, cu Turcan? Facem un Guvern de specialişti. Dacă forţele politice ajung la concluzia că trebuiesc alegeri anticipate… Soluţia e guvern de tehnocraţi până la alegerile anticipate„, a declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *