Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, umilit de liberali pentru scorul de la alegeri. Ionel Dancă: Matematica nu a omorât pe nimeni, învățată la timp!

Inquam Photos/Octav Ganea

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL şi fostul şef al Cancelariei prim-ministrului în timpul guvernării Orban, salută scorul obţinut de liberali la alegerile locale parţiale şi, într-o postare pe Facebook, comentează acid reacţia liderului PSD, Marcel Ciolacu.

O zi bună pentru Partidul Naţional Liberal, începută ieri cu votul românilor la alegerile locale parțiale pentru candidatii noștri și încheiată astăzi cu rezultatele finale care arată cel mai mare număr de voturi pentru #PNL.

Dincolo de cifre, este nouă victorie epică pentru Partidul National Liberal, condus de președintele Ludovic Orban. PNL rămâne singurul partid care poate să învingă PSD, adversarul dezvoltării României!

La alegerile locale parțiale de duminică, PNL a obținut peste 35.000 de voturi, ceea ce înseamnă um scor de peste 40%, comparativ cu 34.500 de voturi obținute de PSD, conform datelor de la AEP și numărătorii PNL.

În ceea ce privește numărul de primari, PNL a câștigat 15 primării, din care 5 primării erau conduse de PSD, plus Consiliul Local Cojasca din Dâmbovița, in timp ce PSD, înainte de aceste alegeri, conducea 22 din cele 36 de localități și a obținut 17 primării în urma votului de ieri.

Felicitări, #EchipaPNL și mulțumim celor care ne-au votat!

PS: Câteva precizări, doar pentru Ciolacu, 35.000 este mai mare decat 34.000, 40,5% mai mare decat 39%, 22 mai mare decat 17 iar 15+1 mai mare decât 12. Matematica nu a omorât pe nimeni, învățată la timp!„, conchide ironic Ionel Dancă.

1 comentariu la “Marcel Ciolacu, umilit de liberali pentru scorul de la alegeri. Ionel Dancă: Matematica nu a omorât pe nimeni, învățată la timp!

  1. Pe voi matematica va omoara
    Ati fost inturnati de cinci ori ,bai vitei
    Cu hartiile facute ‘ntr o doara
    Rad si cei de la Brusel de voi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *