Marcel Ciolacu va asista la meciul Slovacia – România de la Euro 2024. Premierul a călătorit spre Frankfurt

Sursa: facebook Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu și vicepremierul Marian Neacșu au plecat miercuri dimineaţă spre Frankfurt, pentru a asista la meciul de fotbal crucial dintre România și Slovacia, care va decide calificarea în optimile de finală de la Euro 2024. 

Marcel Ciolacu va asista la meciul Slovacia – România de la Euro 2024. Aceasta nu este prima prezență a premierului la meciurile echipei naționale: anterior, a fost prezent la meciul cu Ucraina, însă a absentat la confruntarea cu Belgia.

Partida Slovacia – România va avea loc miercuri, de la ora 19:00. Tricolorii au nevoie de o victorie sau de un rezultat de egalitate pentru a avansa în faza următoare a competiției. Pentru acest meci, se estimează că vor fi prezenți aproximativ 30.000 de suporteri români, pregătiți să susțină echipa națională în această confruntare decisivă.

Rezultate Grupa E: România – Ucraina 3-0 (Stanciu 29, R. Marin 53, Drăguş 57), Belgia – Slovacia 0-1 (Schranz 7), Slovacia – Ucraina 1-2 (Schranz 17 / Shaparenko 54, Yaremciuk 80), Belgia – România 2-0 (Tielemans 2, De Bruyne 80).

Clasament Grupa E: 1. România 3p 2m (3-2), 2. Belgia 3p 2m (2-1), 3. Slovacia 3p 2m (2-2), 4. Ucraina 3p 2m (2-4).

România își știe acum adversarii pe care îi poate avea în cazul în care va ajunge în optimile de finală de la Euro 2024, în funcție de locul ocupat la finalul Grupei E. Cei șapte posibili adversari ai României sunt Ungaria, Croația, Slovenia, Olanda, Franța, Spania și Anglia:

de pe locul 1: a treia clasată din Grupa A (Ungaria), B (Croația), C (Slovenia) sau D (Olanda)
de pe locul 2: A doua clasată din Grupa D (Franța)
de pe locul 3: Prima clasată din Grupa B (Spania) sau C (Anglia)

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: