Marcel Ciolacu, vizită la fabrica Ford Otosan din Craiova: Am făcut un test-drive cu noul Turneo

Sursa foto: Top Gear

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, după vizita lla fabrica Ford Otosan din Craiova, că a făcut un test-drive cu noul Turneo şi este mândru că o asemenea maşină poate rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii, fiind o maşină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc. Şeful Executivului a anunţat că vrea să revină aici anul viitor, când se vor lansa primele modele electrice Ford produse în România”.

”Mulţumesc pentru invitaţia de a participa la lansarea noilor modele Ford Curier Transit şi Turneo, realizate aici, la Craiova. Am fost mai devreme şi am văzut trei hale de producţie. M-a impresionat atât nivelul tehnologic, cât şi profesionalismul tuturor angajaţilor care lucrează aici!

Mai mult, am făcut un test-drive cu noul Turneo şi vreau să spun că sunt mândru că o asemenea maşină, care poate rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii, se face aici, la noi, în România! Îi felicit pe toţi cei care au contribuit la această dublă lansare, o reuşită majoră pentru industria auto românească”, a declarat premierul Marcel Ciolacu la Craiova.

Sursa foto: Top Gear

Şeful Executivului a arătat că ”este o maşină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc”.

”Nu spun asta doar pentru că se vede că s-a pus mult suflet în tot ceea ce s-a făcut aici. O spun, mai ales pentru că la Craiova există şi fabrica de motoare, iar motorul este practic sufletul oricărei maşini. Vă daţi seama că eu am prins şi ceea ce se fabrica pe vremuri, aici, la Craiova, mai întâi, vechiul Oltcit de pe vremea comunismului, iar apoi, după Revoluţie, maşinile Daewoo.

Asta arată că există aici o tradiţie îndelungată a priceperii, a talentului, a muncii susţinute şi bine făcute. Iar valoarea muncii dumneavoastră este reflectată de faptul că producţia realizată în 2022 de uzina Ford reprezintă cel mai ridicat volum din istoria fabricii din Craiova, luând în calcul şi perioadele Oltcit şi Daewoo. Şi sunt convins că anul acesta veţi depăşi acest record”, a precizat Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: