Skip to content
Sport

Marcel Iureș pune punct procesului cu Holograf

www.agentiadepresamondena.com

Actorul Marcel Iureș a pus capăt procesului cu Holograf, pe care l-a înaintat de mai bine de un an.

Iureş şi-a cerut în instanţă drepturile de autor în urma unei colaborări de acum 12 ani cu Holograf. Este vorba despre melodia ”Fără ea”, cântată de trupa Holograf şi la finalul căreia actorul recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde.

" "

“Nu ştiu absolut nimic despre acest proces, cu avocaţii mei nu am luat legătura. Mă preocupă proiectele mele”, a declarat Marcel Iureş, potrivit click.ro.

Cunoscutul actor Marcel Iureş a renunţat la procesul pe care l-a intentat, la sfârşitul lunii iulie 2015, casei de producţie Holograf Productions SRL. Şi asta după doar trei termene de judecată la Tribunalul Bucureşti şi câteva întâlniri cu avocaţii celor două părţi.

Încă de la început, liderul trupei Holograf a fost stupefiat de pretenţiile artistului. “Sunt prieten cu Marcel Iureş de 30 de ani şi a mai avut o astfel de problemă acum ceva timp, când ne-a mai ameninţat cu judecata. Nu ştiu ce are din nou, probabil este sfătuit prost de cineva. El crede că aici se câştigă ca la Hollywood, dar nu e aşa, nu vin mulţi bani din difuzările acelei piese”, a spus Dan Bittman.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *