Skip to content
Societate

Marcel Vela, mesaj de Ziua Internaţională a Pompierilor: Sunteţi super eroii zilelor noastre

Facebook/Ioan Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, luni, un mesaj, de Ziua Internaţională a Pompierilor pe care-i numeşte ”supererorii zilelor noastre”. ”A fi pompier este mai mult decât o meserie, este iubire faţă de oameni şi faţă de tot ceea ce ne înconjoară”, a transmis Vela.

”Într-o lume aflată într-o permanentă schimbare, sunt unele lucruri care nu se schimbă niciodată sau nu ar trebui să se schimbe, vocaţia, pasiunea şi dăruirea pentru ceea ce faci. Pompierii fac parte din categoria supereroilor din viaţa noastră de zi cu zi. Pentru ei, oricât de periculos sau greu ar fi, nu o să arate, o să lupte cu toate «armele» pentru a vă proteja şi a vă şti în siguranţă. A fi pompier este mai mult decât o meserie, este iubire faţă de oameni şi faţă de tot ceea ce ne înconjoară”, a scris, luni, Marcel Vela, pe Facebook.

Acesta a trimis mulţumiri pompierilor.

”Astăzi este despre ei, despre pompierii din toată lumea. Acum, de Ziua Internaţională a Pompierilor, dar şi în fiecare zi, vă mulţumesc pentru fiecare sacrificiu făcut în folosul nostru, al tuturor! Sunteţi supereroii zilelor noastre”,a mai transmis Vela.

Acesta a precizat că a făcut şi o vizită unorpompieri pe care i-a găsit sănătoţi.

”Printre multe drumuri făcute astăzi, m-am oprit o clipă să le transmit şi personal urările mele. M-am bucurat să îi găsesc bine”, a mai scris Vela pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *