Skip to content
Europa

Marea Britanie ar putea renunța la distanțarea fizică din iunie

klook.com
" "

Marea Britanie urmează să renunțe pe 21 iunie la regula distanțării fizice, care înseamnă menținerea unei distanțe minime de cel puțin un metru, a declarat luni premierul Boris Johnson, relatează Reuters.

”Cred că este foarte probabil, foarte probabil, să putem renunța la distanța de peste un metru”, a declarat Johnson reporterilor în timpul unei vizite electorale în nordul Angliei.

" "
" "

Următoarea etapă de relaxare a restricțiilor, stabilită de guvern, este 17 mai, când se așteaptă ca restricțiile privind călătoriile în străinătate să fie relaxate, dar nu ridicate.

Johnson a vorbit pe un ton prudent înainte de acest termen.

„Vrem să facem o relaxare pe 17 mai, dar nu cred că oamenii din această țară vor să vadă un aflux de boală din orice altă parte. Cu siguranță nu. Trebuie să fim foarte , foarte tari și trebuie să fim cât se poate de precauți”, a spus el, potrivit Hotnews.

Limitarea călătoriilor în străinătate ar trebui să continue pentru a opri intrarea variantelor coronvirusului de a intra în Marea Britanie, a spus un grup de parlamentari, scrie BBC.
În această săptămână sunt așteptate mai multe detalii care să confirme dacă se pot relua călătoriile internaționale începând cu 17 mai în Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *