Marea Britanie: Fraţii Tate, acuzaţi de evaziune fiscală ”în serie”

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Influencerul Andrew Tate şi fratele lui Tristan sunt acuzaţi că nu au plătit niciun ban către stat ca impozit pe încasări de 21 de milioane de lire (26 milioane dolari) obţinute din afacerile lor online, relatează luni dpa şi PA Media.

Poliţia din comitatele Devon şi Cornwall a iniţiat o acţiune civilă la tribunalul Westminster pentru evaziune fiscală pe numele celor doi şi al unei a treia persoane, prezentată doar cu iniţiala J.

Andrew Tate şi Tristan Tate sunt evazionişti în serie şi „cu neruşinare”, a subliniat Sarah Clarke KC, din partea poliţiei, precizând că se referă atât la plata impozitului cât şi a TVA.

Potrivit plângerii, aceştia nu au plătit nicio taxă în nicio ţară pe venituri de 21 de milioane de lire obţinute din afaceri online între 2014 şi 2022 – bani proveniţi din vânzări de produse online şi din activităţi pe OnlyFans.

Clarke a evocat un video postat online de Andrew Tate în care acesta afirmă că pe când locuia în Anglia a „refuzat să plătească taxe”.

Abordarea influencerului a fost de a „ignora, ignora, ignora, pentru că într-un final (datoriile) dispar”, a mai argumentat poliţia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: