Skip to content
Politică

Marea împăcare cu Ponta. Dragnea dă cărțile pe față

www.caleaeuropeana.ro
" "

Marea împăcare cu fostul prim-ministru Victor Ponta. Președintele PSD, Liviu Dragnea, dă cărțile pe față.

Prezent, luni seară, în studioul România TV, Dragnea a declarat că, după binecunoscuta pauză de comunicare care durase câteva luni, s-a întâlnit cu Ponta „săptămâna trecută” și au vorbit „în fiecare zi”.

" "
" "

„Nu e niciun fel de armistițiu. Am avut o pauză de comunicare – nu mai vreau să spun de ce. Nu e niciun fel de armistițiu – lucrăm împreună și acum, sper să lucrăm și după alegeri”, a continuat președintele PSD.

Întrebat în legătură cu eventuala plecare a lui Victor Ponta la PRU, Liviu Dragnea a dat un răspuns destul de iritat.

„Nu mai vreau să discut despre subiectul ăsta. Astăzi (luni – n.r.), Victor a fost foarte clar: «Din moment ce sunt aici, lucrez aici – nu pot să fiu în două echipe». Pentru mine, acest subiect – al necolaborării – nu mai există”, a punctat Dragnea.

În ceea ce privește dosarul Tony Blair, instrumentat de DNA, liderul social-democrat a spus că se așteaptă la mai multe astfel de lovituri pe măsură ce se apropie campania parlamentară.

„PSD este într-o situație delicată, România este într-o situație delicată. Toate lucrurile astea se adună și există riscul ca încrederea în justiție să scadă”, a avertizat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *