Skip to content
Politică

Marea operațiune de PR care îl va reinstala pe Vlad Voiculescu la butoanele Sănătății. Silviu Mănăstire: Apucați-vă de bobinat, înfruptați-vă!

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează informația potrivit căreia Vlad Voiculescu va renunța la funcția de viceprimar al Capitalei pentru cea de ministru al Sănătății, susținând că totul a fost o operațiune de PR pentru a-l reinstala pe ”Vlăduț” la ”butoane”.

”Vlăduț revine la butoane. Cât s-a chinuit unchiul patru ani pentru el, cât PR, câtă imagine, câte milioane de euroi, povești cu spitale făcute de la zero, filmulețe marxiste Netflix de portretizare, câți jurnaliști deontologi au lustruit la piedestalul acestui viitor Mao Zedong al Sănătății.

Acum, apucați-vă de bobinat, înfruptați-vă, Sistemul este al vostru!!! Vedeți să nu faceți toxiinfecție alimentară sau … nosocomială”, scrie Silviu Mănăstire, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Luni se reunește Consiliul General al Municipiului București într-o ședință importantă în care ar trebui făcut primul pas spre desființarea companiilor municipale înființate de fosta administrație PSD. Numai că Vlad Voiculescu, cel care și-ar fi asumat rolul de lider al consilierilor generali USR-PLUS, nu e de găsit. Asta a stârnit ceva revoltă în grupurile de discuții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *