Skip to content
Politică

Marele amănunt nespus după bătălia din PSD. SRS: Ponta a umilit statul de drept!

cotidianul.ro

Declarațiile nu întârzie să apară după momentul crucial jucat ieri în Parlament. Sorin Roșca Stănescu în cea mai recentă postare e pe blogul personal (numită „Cei trei crai ai sistemului„) analizează rolul important pe care l-au jucat personaje cheie.

Gazetarul îi are în vedere pe Victor Ponta, Sorin Grindeanu și pe Augustin Jianu, pe care îi numește „cei trei crai ai sistemului”.

Cei trei s-au comportat intocmai. Ca niste drone. Personaje in slujba statului paralel. In mod paradoxal. Pentru ca fiecare dintre ei facea parte si din statul democratic. Ce i-o fi apucat?„, comenta Stănescu.

Despre fiecare în parte analistul politic are mențiuni, punând accentul în cazul lui Victor Ponta pe ultimile informații din timpul mandatului de premier.

El a semnat cu mana lui si el a promovat cu capul lui si cu puterea lui de premier actele normative emise de Guvern prin care au fost create echipele mixte alcatuite din procurori DNA si oameni de la SRI. Pretinde, si pe buna dreptate, ca a fost jurist. Si ca are o pregatire temeinica in acest domeniu. A incalcat insa Constitutia si legile tarii cu buna stiinta si cu cinism. A umilit statul de drept in favoarea statului nedrept. Stia perfect ca asemenea echipe mixte nu numai ca incalca legea, dar reduc in mod dramatic drepturile si libertatile fundamentale ale omului„, a subliniat jurnalistul.

De asmenea, acuzațiile vin și asupra lui Grindeanu, despre care SRS susține că este la fel ca Ponta, un „premier racolat de servicii„.

Am fost, la fel, primul care, imediat dupa nominalizarea sa si inca inainte de numire, am semnalat faptul ca Sorin Grindeanu, candidatul ales de Liviu Dragnea, urmeaza sa fie si el, la fel cum a fost si Ponta, un premier racolat de servicii. Dependent de servicii. Obligat sa raspunda unor comenzi venite din afara partidului care l-a promovat. Si exact asta s-a intamplat. Nu o fi stiut Dragnea? Ba eu cred ca a stiut. A stiut, dar si-a imaginat ca Grindeanu va fi loial PSD. Si presedintelui acestui partid. S-a inselat. Crunt.„, adăuga Sorin Roșca Stănescu.

Mai mult citiți AICI

1 comentariu la “Marele amănunt nespus după bătălia din PSD. SRS: Ponta a umilit statul de drept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *