Skip to content
Politică

Marele PNL, cu un pas mai aproape de realizare

Tribunalul Bucureşti a admis luni cererea privind fuziunea prin contopire dintre Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal.

Noua formaţiune rezultată în urma fuziunii PNL-PDL, Partidul Naţional Liberal, va fi înregistrată în registrul special şi se dispune radierea din acest registru a celor două partide care au fuzionat, PNL şi PDL. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile de la comunicare.

Reprezentanţii PDL şi PNL au aprobat pe 26 iulie, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire şi statutul noului partid iar pe 5 august au depus documentele la Tribunalul Bucureşti.

Protocolul prevede că numele noului partid va fi Partidul Naţional Liberal, cu denumirea prescurtată PNL, alegerile interne urmând să se desfăşoare pe baza statutului noii formaţiuni începând cu 1 ianuarie 2017.

Semnul permanent al partidului este o săgeată într-un cerc format din 12 stele, sub care se află prescurtarea PNL, ansamblul fiind încadrat într-un pătrat cu colţuri rotunjite, acesta fiind şi semnul electoral al noului partid.

1 comentariu la “Marele PNL, cu un pas mai aproape de realizare

  1. Este un moment istoric trist. Astazi a fost ingropat cu acte in regula un partid istoric, cu 139 de ani in spate, ani scrijeliti cu sange si suferinte in puscariile comuniste. A fost odata PNL… Azi s-a infiintat o clona, condusa de o mana de profitori, pentru care nimic nu a stat in fata intereselor lor. Nici istoria, nici traditia, nici demnitatea. Asta ai infaptuit tu, Crin Antonescu ! Fii mandru ! Eu nu pot sa-ti spun decat atat : sa-ti fie rusine ! Si sa fii urmarit toata viata de crima politica pe care ai infaptuit-o, tradatorule !
    Din pacate, Bratienii nu pot sa faca recurs. Dar iti vor apasa constiinta ! Daca ai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *