Skip to content
Politică

Marele regret al lui Ponta în cariera politică

Premierul Victor Ponta a declarat, la Alba Iulia, în discursul pentru alegerile prezidențiale 2014, că are un regret înainte de a ajunge președinte. 

 Premierul Victor Ponta a declarat că nu a atins un singur obiectiv. 

“Singurul obiectiv pe care nu l-am atins niciodată a fost că n-am fost niciodată ales local, n-am fost primar”, a declarat premierul Victor Ponta, la Alba Iulia.

Social-democraţii din Organizaţia PSD Bucureşti au aprobat, vineri, rezoluţia prin care se angajează să susţină candidatura preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, în alegerile prezidenţiale. 

“Consiliul Naţional lărgit al PSD ia act de decizia preşedintelui PSD, Victor Ponta, de a candida la funcţia de preşedinte al României. Organizaţiile PSD de la toate nivelurile susţin candidatura acestuia şi se angajează să întreprindă toate acţiunile de organizare şi mobilizare a membrilor în vederea câştigării alegerilor prezidenţiale”, se arată în textul rezoluţiei prezentate în timpul Conferinţei PSD Bucureşti, organizată vineri la Romexpo. 

Potrivit documentului, victoria liderului PSD în alegerile prezidenţiale “va marca sfârşitul unui regim politic abuziv”. 
“Alegerea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte al României garantează consolidarea reformelor bune întreprinse de actualul Guvern pentru relansarea economică, crearea de noi locuri de muncă şi creşterea nivelului de trai”, se mai spune în rezoluţie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *