Skip to content
Politică

Marfă contrafăcută în valoare de 300.000 de lei, descoperită în Portul Constanta Sud Agigea

cugetliber.ro

Peste 900 de perechi de pantofi sport, mărfuri contrafăcute, au fost descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din Statele Unite ale Americii. Valoarea bunurilor respective se ridică la aproximativ 300.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunţit al unui container sosit din Statele Unite ale Americii, având ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Iaşi, informează News.ro.

Administratorul societăţii comerciale respective este un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Iaşi.

În urma controlului, au fost descoperite 930 perechi de pantofi sport, mărfuri contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 299.460 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *