Skip to content
Politică

Maria Băsescu, primele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte este încă în spital

adevarul.ro

Soția lui Traian Băsescu, Maria Băsescu, a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului președinte, Traian Băsescu.

„În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu, marţi dimineaţă, 29 martie, pentru România Tv.

Este prima confirmare oficială a zvonurilor apărute pe 25 martie, când s-a vehiculat că fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență într-un spital din Paris. Acesta s-ar fi prezentat cu tensiune mare la un spital din București, iar medicii ar fi confirmat un accident vascular cerebral. Apoi, la cererea familiei, ar fi fost transferat în străinătate.

Problemele de sănătate ale fostului preşedinte ar fi apărut după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv, miercuri, 23 martie, că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că a luat notă de decizie, anunţând că va face demersurile legale la CEDO.

„Am luat notă de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, aşa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a scris pe Facebook fostul preşedinte.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) a făcut precizări oficiale luni, 28 martie, privind actuala situaţie locativă a fostului preşedinte Traian Băsescu, arătând că acesta şi familia sa au obligaţia de a elibera locuinţa de protocol în termen de 60 de zile, după decizia instanţei prin care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de colaborator al Securităţii, potrivit prevederilor legale.

7 comentarii la “Maria Băsescu, primele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte este încă în spital

 1. Hai, Bucurați-vă hienelor! „Turnătorii” a făcut mineriadele, a dat ordin la revoluție să se tragă în manifestanți, militari aduși cu autocarul de la Câmpina împușcați, copii și mame îndurerate pentru ca „turnat irul” a dat ordine în 1989‼️ha…iliescu și ai lui să fie bine nu??

 2. Sanatate multa Dlui Basescu !
  Situatia creata este a unor minti bolnave !
  De aproape 20 ani, nu s-a stiut ???
  Ce scarba provoaca aceste hiene ,care jubileaza pe la RTV, A3 ,sau Realitatea !

 3. TV ROMANIA
  MA INTREB::
  NU VA ESTE RUSINE ?
  CA FRICA DE D-ZEU SE VEDE CA NU AVETI.
  CUM CREDETI CA VETI TRAI VOI
  CAND STITI CA ADUCETI ATATA
  SUFERINTA OAMENILOR??
  VA MANDRITI CU MINCOUA CA
  SUNTETI CEI MAI BUNI??
  NU!!!
  SUNTETI CEI MAI OTRAVITI ALATURI DE
  CEI PE CARE -I CHEMATI LA .BARFELE
  VOASTRE

 4. Sănătate multă, Dlui Bădescu. Dansul a făcut pentru basarabeni atâtea lucruri bune, cumani a făcut nici un președinte al României . Ii mulțumim foarte mult pentru toate lucrurile frumoase. Cândva el s-întâlnit la Cotroceni cu studenții basarabeni, fiica mea are o amintire calda și frumoasa , avem și o carte cadou de la dumnealui. Va dorim multă multă sănătate.

 5. Basarabenii va doresc multa sănătate Domnule Președinte Băsescu! Santem alături și ne rugam Domnului de sănătate pentru D voastră. Mai mulți asa romani de ar fi!

 6. Un turnator jalnic. Trebuie sa suporte toate consecintele. Asa turnand a ajuns in politica mare si a detinut functii publice. Este cel care a creat statul ticalos si mafiot. La multi ani cu executare, turnator jalnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *