Skip to content
Europa

Maria Grapini a precizat că avionul care o transporta la Bruxelles a aterizat undeva în câmp: Îţi era frică să nu cazi când calci pe scara de coborâre

Inquam Photos / George Călin

Europarlamentarul Maria Grapini a scris despre o experienţă pe care a avut-o în timpul navetei aeriene săptămânale spre Bruxelles. Ea a susţinut că avionul care o transporta spre Bruxelles a aterizat undeva pe câmp, iar din cauza acestor probleme a avut zborul o întârziere de două ore şi jumătate.

Se poate şi mai rău! Azi am avut o experienţă unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scara de coborâre şi într-un final au lăsat-o cu o anumită distanţă de iţi era frica să nu cazi când calci pe ea! Apoi ne-am urcat în autobuze şi am mers vreo 15-20 min şi am ajuns la uşa de intrare în aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus preşedintele Iohanis! Nu se deschide uşa! Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pr spatele căruia scria «Supervisor»! Nu a reuşit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă uşa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reuşit! Şi uite aşa zborul de două ore jumate Bucureşti – Bruxelles aproape s-a dublat ca timp!!, a scris Maria Grapini, luni pe Facebook.

Ea a mai spus că are şi „un grup de români invitaţi în PE(40) care au înţeles că serviciile nu depind de ţară ci de calitatea resursei umane şi de organizare!”.

Doamne ajuta că ziua de 13 să-şi fi făcut «treaba» doar cu atât! Doresc zile frumoase invitaţilor mei, la Bruxelles!”, a completat Grapini, care a ataşat postării sale şi o notă cu câteva cuvinte numită „Reflecţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *