Skip to content
Europa Politică

Maria Grapini: criticându-si Guvernul, Corina Crețu a ieşit din limita mandatului de comisar

USR Tulcea

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Piatra-Neamţ, despre Corina Creţu, că ”a ieşit din limita mandatului de comisar european” atunci când şi-a criticat propriul guvern pentru lipsa absorbţiei fondurilor europene.

Grapini a afirmat că niciun comisar european nu ar face un asemenea lucru și că, eventual, i-ar acorda suport informațional.

Eu am apreciat-o foarte mult pe Corina Creţu, o ştiu de foarte mult timp. Cred că a ieşit din limita mandatului de comisar, pentru că nu intri în detalii cu un anumit guvern, mai ales cu guvernul ţării tale. Comisarul este pentru toate cele 28 de state, trebuie să facă o apreciere colectivă, dacă poate să ajute cu informaţii, foarte bine. Şi este interzis unui comisar să intre foarte aproape de un guvern sau de guvernul ţării sale. Nu o să vedeţi un alt comisar că se duce şi îşi critică propria ţară. Nu, niciodată. Dacă poate, o ajută cu informaţii, evident că nu poţi cu altceva„, a spus Maria Grapini, răspunzând unor întrebări, potrivit antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *