Skip to content
Politică

Maria Grapini demontează afirmațiile din spațiul public: Eu n-am discutat cu Tăriceanu de ani de zile, n-am avut cum!

opiniatimisoarei.ro

Europarlamentarul Maria Grapini dezminte informațiile potrivit cărora i-ar fi cerut liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să fie plasată pe un loc eligibil de pe lista candidaților formațiunii de la scrutinul din 26 mai. Contactată de PSNews.ro pentru a verifica veridicitatea acestei informații, eurodeputatul a declarat următoarele:

”Eu n-am discutat cu Călin Popescu Tăriceanu de ani de zile, n-am avut cum. Pe mine începe să mă distreze, că nu mai pot să mă mai enervez. Dacă am ajuns așa de jos cu presa, să scrie chiar nimic adevărat, dar măcar să scrie acolo un sâmbure de adevăr (…) Să zică că am fost refuzată de Călin Popescu Tăriceanu  (…) Eu am fost și mi-am respectat mandatul  în alianță cu PSD în alegerile europarlamentare, nu cu ALDE, că nici nu exista ALDE pe vremea aceea” ,a explicat Maria Grapini, europarlamentar din partea Partidului Puterii Umaniste.

Totodată, Maria Grapini a precizat că dacă va admisă pentru un nou mandat în PE va rămâne în același partid în care se află în prezent.

”Eu nu am plecat, am rămas consecventă în alianța în care am  candidat, noi umaniștii am fost de la bun început în alianță fie cu PSD fie cu USL și dacă verificați eu am intrat mai târziu în politică. Eu voi rămâne în această alianță și dacă se va considera că am lucrat bine în primul mandat, voi fi pe listă, dacă nu, nu o să fiu pe listă” a mai adăugat europarlamentarul.

Reacția lui Maria Grapini, vine în contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora ar fi fost refuzată de Călin Popescu Tăriceanu între candidații eligibili ai ALDE la europaralamentare.

Reamintim că alegerile europarlamentare vor avea loc pe data de 26 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *