Skip to content
Politică

Marian Cucşa, înlocuit de la conducerea filialei Timiș, după ce a dezvăluit că partidul nu mai poate utiliza numele

Renasterea Banateana

Șeful ALDE Timiș, Marian Cucşa, a fost înlocuit de la conducerea filialei, după ce a făcut public faptul că partidul nu mai are dreptul să utilizeze acest nume după ieșirea din grupul ALDE.

„In cadrul sedintei BPC ALDE de ieri, am fost schimbat din functia de presedinte al filialei ALDE Timis fara a se tine cont de votul celor peste 700 de delegati care au fost prezenti la conferinta de alegeri a ALDE Timis, delegati care mi-au incredintat votul pentru a fi presedintele filialei Timis.

Cu toate acestea vreau sa le multumesc inca o data pentru toata sustinerea si sa ii asigur atat pe colegii din Timis cat si pe cei din toata tara ca voi lupta pentru: 

  • stoparea abuzurilor din ALDE
  • relansarea proiectului liberal al carei baze le-am pus in 2014.
Dezamagirea mea si a multor colegi este ca actuala conducere de la nivel central s-a dovedit a fi interesata doar de binele personal, nicidecum de cel al constructiei politice sau de bunul trai al romanilor, asa cum era normal.

Prin comportamentul las si ascunderea scrisorii prin care ALDE este instiintata ca nu mai are voie sa foloseasca denumirea si sigla, este foarte clar ca cei din conducere au bine conturat planul de distrugere a ALDE si ingroparea in Pro Romania.

Practic, am fost demis din functia de presedinte de filiala al unui partid care nu va mai exista…

Cu toate acestea, constructia liberala are resurse si energie sa renasca Prin Noi Insine!”, a scris Marian Cucşa pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *