Skip to content
Politică

Marian Munteanu amenință partidele mari: Dăm cu ei de pământ de nu se văd

cotidianul.ro
" "

Marian Munteanu, liderul formațiunii politice Alianța Noastră România, este pe cai mari și amenință partidele cu istorie. Munteanu speră ca partidul său să aibă posibilitatea ca în viitorul apropiat să guverneze singur țara.

„Obiectivul nostru este ca într-un termen rezonabil să ajungem la cu totul și cu totul altă dimensiune. Gândiți-vă că în doar trei luni de zile am acoperit aproape integral țara. Într-un an de zile dăm cu ei de pământ de nu se văd. Vrem să avem capacitatea de a guverna singuri. Noi acum avem resurse umane suficiente pentru a asigura și două guverne, oameni de mare competență și de mare calitate, dar nu-i suficient asta. Ca să poți să pui problema guvernării trebuie să dispui de structuri organizate în întreg teritoriul național”, a afirmat Munteanu, potrivit agerpres.ro.

" "
" "

Liderul ANR susține că, pe termen scurt, ținta partidului este de a accede în Parlament și de a face opoziție viitoarei puteri politice din România.

„Noi ne dorim ca în Parlament să determinăm adoptarea câtorva măsuri legislative și executive care sunt nenegociabile. Noi nu suntem UDMR. Noi nu facem jocuri dintr-astea. Pe noi ne interesează temele noastre și dacă nu se va găsi vreo înțelegere în celelalte zone politice nu o să facem niciun fel de concesie. Noi încercăm să obținem, să-i determinăm să se ia câteva măsuri”, a adăugat Marian Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *