Skip to content
Politică

Marian Munteanu își lansează partidul

Marian Munteanu (fostul lider al studenţilor din Piaţa Universităţii a anului 1990) își va lansa oficial, în cursul zilei de miercuri, partidul Alianţa Noastră România (ANR).

Astfel, ANR a fost înscris definitiv în registrul partidelor pe 3 august. Până la organizarea Congresului pentru alegerea conducerii, în frunte cu Marian Munteanu, formaţiunea va fi condusă de Mihai Simionescu, preşedinte, Elena Scalat, vicepreşedinte, şi Alin Gabriel Dragomir, secretar general.

După experienţa din anii `90 cu Mişcarea pentru România, Marian Munteanu a încercat o revenire în politică, în acest an, în aprilie, alături de PNL care l-a desemnat candidat la Primăria Capitalei, potrivit Gandul.info

La nici două săptămâni de la nominalizare, pe fondul presiunii publice şi a acuzaţiilor de legionarism şi a unei presupuse relaţii cu fosta Securitate, Munteanu s-a retras din cursă, alegând să-şi continue parcursul politic alături de Alianţa Noastră.

1 comentariu la “Marian Munteanu își lansează partidul

  1. În postromânism, e bine sa-ţi extragi patriotismul din al Bratienilor fauritori ai PNL. Percepţia literară e că atacurile mediatice din RO sunt dirijate fantezist, când dintr-o casa batrâneasca dar conspirativa, când dintr-un cub de oţel si sticlă aflat la mii de leghe departare. Cine l-a atacat virulent pe filologul Marian Munteanu, ca sa câstige Capitala poeta Gabriela Firea, probabil o va mai face inertic. De aceea, sansele Alianţei Noastre România de a comunica cu electoratul pot sa strice serios calculele politicianiste privind coaliţiile de dupa alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *