Skip to content
Politică

Marian Munteanu își lansează partidul

" "

Marian Munteanu (fostul lider al studenţilor din Piaţa Universităţii a anului 1990) își va lansa oficial, în cursul zilei de miercuri, partidul Alianţa Noastră România (ANR).

Astfel, ANR a fost înscris definitiv în registrul partidelor pe 3 august. Până la organizarea Congresului pentru alegerea conducerii, în frunte cu Marian Munteanu, formaţiunea va fi condusă de Mihai Simionescu, preşedinte, Elena Scalat, vicepreşedinte, şi Alin Gabriel Dragomir, secretar general.

" "
" "

După experienţa din anii `90 cu Mişcarea pentru România, Marian Munteanu a încercat o revenire în politică, în acest an, în aprilie, alături de PNL care l-a desemnat candidat la Primăria Capitalei, potrivit Gandul.info

La nici două săptămâni de la nominalizare, pe fondul presiunii publice şi a acuzaţiilor de legionarism şi a unei presupuse relaţii cu fosta Securitate, Munteanu s-a retras din cursă, alegând să-şi continue parcursul politic alături de Alianţa Noastră.

1 comentariu la “Marian Munteanu își lansează partidul

  1. În postromânism, e bine sa-ţi extragi patriotismul din al Bratienilor fauritori ai PNL. Percepţia literară e că atacurile mediatice din RO sunt dirijate fantezist, când dintr-o casa batrâneasca dar conspirativa, când dintr-un cub de oţel si sticlă aflat la mii de leghe departare. Cine l-a atacat virulent pe filologul Marian Munteanu, ca sa câstige Capitala poeta Gabriela Firea, probabil o va mai face inertic. De aceea, sansele Alianţei Noastre România de a comunica cu electoratul pot sa strice serios calculele politicianiste privind coaliţiile de dupa alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *