Skip to content
Politică

Marian Neacșu dă din casă: PSD se îndreaptă spre disoluţie. Oricine se opune ideilor Liderului Maxim este minimalizat

_INQAUM_Photos_George_Calin
" "

După ce a apăru luni seara într-o conferință de presă alături de Victor Ponta, Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD a dat cărțile pe față.

Concret: marți, într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, politicianul și-a anunțat oficial decizia sa de a se alătura echipei PRO România

" "

Redăm integral comunicatul politicianului:

”Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conștient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de față, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni și nevoile lor.

Nu mi-a fost ușor să părăsesc Partidul Social Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluție și, dacă vrem ca social-democrația să supraviețuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă.

Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat și, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulți dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaș la așa ceva!”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *