Skip to content
Politică

Marian Neacșu va fi numit, marți, în funcția de secretar general al Guvernului. Cine va fi șef al cancelariei premierului

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă îl va numit, marți, pe Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului. De asemenea, șef al cancelariei premierului urmează să fie numit liberalul clujean Mircea Abrudean. Funcția de secretar general al guvernului, o poziție cheie în cadrul Executivului, aparține celor de la PSD.

Social-democrații au decis să îl propună pe Marian Neacșu ca secretar general. În prezent, Neacșu este vicepreședinte al ANRE, funcție în care a fost numit cu sprijinul PSD, deși era membru al Pro România.

Neacșu a trecut la partidul lui Ponta după ce fost exclus din PSD, unde ocupa poziția de secretar general, după ce a semnat o scrisoare prin care îi cerea lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate de la conducerea partidului.

În ceea ce-l privește pe Mircea Abrudean, acesta va ocupa funcția de șef al cancelariei premierului. În prezent, Abrudean este secretar general adjunct al guvernului. El este membru PNL și vine de la Cluj, fiind un apropiat al primarului Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *