Skip to content
Politică

SURSE: Marian Oprișan, candidat la Primăria Focșani

Deși majoritatea partidelor politice și-au anunțat  candidații la fotoliile primăriilor, în Vrancea, candidatul la primărie, din partea social democraților, încă nu a fost făcut public.

Însă, surse de încredere, au declarat pentru JurnaluldeVrancea, că varianta Marian Oprișan – candidat la fotoliul de primar al municipiului – este cea mai aproape de realitate.

Mai mult,  cel mai probabil, anunțul oficial va fi făcut până la sfârșitul acestei luni. Însă,se pare că actualul primar al Focșaniului, Decebal Bacinschi nu va mai fi trecut pe listele PSD întrucât Bacinschi a renunțat la prerogativele de primar încă de acum 2 ani, atunci când a delegat actualii viceprimari să se ocupe de „treburile” din Primărie.

Totodată, de cealaltă parte, liberalii vrânceni i-au validat candidatura investitorului Ion Ștefan încă de sfârșitul lunii ianuarie a acestui an. Prezent în prima sa conferință de presă, în calitate de candidat oficial la Primăria Focșani, Ion Ștefan și-a expus motivele care l-au făcut să se arunce în lupta electorală. Ștefan a fost motivat de dorința tinerilor de schimbare și de voința celor alungați de a reveni acasă.

„Am vârsta și experiența necesare pentru a determina cu adevărat o schimbare. Pentru că pot și vreau să asigur copiilor, am și eu trei, un viitor frumos, aici, acasă la Focșani, tinerilor posibilitatea de afirmare și locuri de muncă plătite corect, salariaților din mediul privat respectul cuvenit pentru că și ei sunt cei care duc greul, lor nu le dă nimeni nimic. Funcționarilor le doresc o promovare după principiul meritocrației, iar pensionarilor grijă și respect”,  a declarat Ion Ștefan la acea dată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *