Skip to content
Politică

Marian Oprișan îi avertizează pe colegii din PSD privind interimatul la șefia partidului

Șeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, intr-un comunicat de presă, că guvernarea nu poate fi asigurată decât de coaliţia PSD-UNPR-ALDE.

De asemenea, Oprişan a mai precizat că şefia interimară a PSD este asigurată, conform statutului, de președintele Consiliului National, împreună cu Biroul Permanent National, Comitetul Executiv National și Consiliul National, informează romaniatv.net.

Marian Oprişan, vicepreşedinte al PSD, spune, într-un comunicat de presă, că actuala coaliţie de guvernare este singura care poate lucra în interesul tuturor cetățenilor.

Ar fi de nepermis ca un mecanism funcțional și eficient, așa cum este coaliția P.S.D.-U.N.P.R.-A.L.D.E., sa fie oprit tocmai când cetățenilor noștri începe sa le meargă mai bine. Guvernul actual este obligat politic și moral, sa-și ducă misiunea primita de la cetățenii României și Parlament în anul 2012, pana la capăt.

Mai mult decât atât, nu putem fi ipocriți și trebuie sa spunem, ca pentru Partidul Social Democrat nu este o noutate, faptul ca Uniunea Naționala pentru Progresul României și președintele acesteia, Gabriel Oprea, de peste cinci ani, și-au stabilit ca unul din deziderate, sa fie susținerea Președintelui României, indiferent de numele acestuia, în toate problemele de siguranță națională. Gabriel Oprea este un politician serios, care își respecta cuvântul întotdeauna, promisiunile făcute și care, de fiecare data, a pus interesele coaliției de guvernare mai presus decât interesele propriului partid„, a declarat Oprişan.

În ceea ce privește interimatul conducerii Partidului Social Democrat, Oprişan a spus că, potrivit statutului, „acesta este asigurat de președintele Consiliului National, împreună cu Biroul Permanent National, Comitetul Executiv National și Consiliul National„.

Ferm, corect si categoric, in calitate de membru fondator al partidului, le spun respectuos tuturor colegilor mei din P.S.D., ca orice abordare în afara celei pe care am prezentat-o, reprezintă interese străine Partidului Social Democrat și care sunt de natura a face jocul adversarilor noștri politici; bineînțeles în detrimentul intereselor cetățenilor României„, a conchis Oprişan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *