Skip to content
Politică

Marian Oprișan îi spuberă visul Ecaterinei Andronescu: NU o va susține pentru funcția de președinte al PSD!

Sursa Foto: Inquam Photos

Actualul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, nu exclude o candidatură la șefia PSD. “Nu exclud” să candidez la șefia PSD, a declarat pentru Edupedu.ro Ecaterina Andronescu. Întrebată dacă vizează și o candidatură la prezidențiale, Andronescu a spus: “Nu îmi place să amestec lucrurile. Când ne ocupăm de educație, ne ocupăm de educație. Prea multă lume vorbește de politizarea educației”.

De altfel, surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că șefa de la Educație este decisă să candideze la funcția de președinte al partidului și strânge deja oaste de susținători în PSD pentru Congresul din 29 iunie.

DETALII AICI: Congresul PSD. Ultimele mutări pe tabla de șah: două tabere intră în bătălia pentru „rege”

Contactat de PSnews.ro, Marian Oprișan, vicepreședinte al PSD și lider al CJ Vrancea a exclus un eventual vot pentru Ecaterina Andronescu și și-a exprimat susținerea în continuare a Vioricăi Dăncilă, cea care a declarat oficial că se înscrie în cursa pentru fotoliul de șef al partidului.

„Eu am spus foarte clar că o susțin pe doamna Viorica Dăncilă. Este exclus să susțin orice altă variantă de președinte al PSD înafară de doamna Viorica Dăncilă”, a declarat Marian Oprișan pentru PSnews.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *