Skip to content
Politică

Marian Oprișan și alți social-democrați, decorați de BOR: Preotul catedralei din Focșani a încercat să-i pupe mâna șefului CJ Vrancea, dar acesta s-a ferit la timp

Featured Video Play Icon

Oficialii PSD Vrancea au fost decorați de către Biserica Ortodoxă Română, prin ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, care a acordat mai multe distincții pentru cei care au contribuit la construirea catedralei din Focșani.

Astfel, s-au dovedit vrednici primarul Cristi Misăilă care a primit Ordinul „Sf Mucenic Sava de la Buzău” clasa a II-a (cu steaua, eșarfa adiacentă, icoana și buchetul de flori), aceeași distincție a primit și edilul orașului Panciu, Iulian Nica, în timp ce Marian Oprișan s-a ales cu Ordinul „Sf. Mucenic Sava de la Buzău” clasa I, scrie stiridefocsani.ro.

Mai mult decât atât, Florentin Răuță, preotul paroh al catedralei, a încercat să-i sărute mâna lui Marian Oprișan. Totuși, președintele Consiliului Județean și-a retras mâna la timp.

Cu această ocazie, Marian Oprișan a afirmat că că așa cum au terminat catedrala, începută în urmă cu 19 ani, așa vor da gata și modernizarea Spitalului Județean din Focșani, ba vor mai construi unul nou, din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *