Skip to content
Politică

Marian Petrache explică principala cauză pentru scorul extrem de slab obținut de Iohannis în Ilfov

Omul doi din PNL, Marian Petrache, a explicat pentru realitatea.net care este cauza pentru scorul extrem de slab obținut de ACL și Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Principala cauză pentru care mai multe filiale PNL au avut un scor slab a fost fluturașul distribuit de PSD, în care era scris că Iohannis va tăia pensiile, a explicat secretarul general al PNL.

De asemenea, acesta a mai precizat că nu poate fugi de răspundere, după ce și în filiala pe care o conduce, PNL a obținut doar 28%.

”După votul de duminică, am avut o analiză a rezultatelor. Avem o întâlnire cu președinții de filiale din sud, joi cu cei din Ardeal, iar vineri cu cei din Moldova. Nu m-am așteptat la aceste rezultate. Am avut de înfruntat o campanie murdară pe care au dus-o cei din PSD. A fost acel fluturaș cu Iohannis care vrea să taie pensiile. Ne-a afectat. Ne-a creat o pagubă. Iar noi nu l-am contracarat la timp. Asta a fost inclusiv la mine în Ilfov. Și acel fluturaș a fost principala cauză”, a spus Petrache pentru realitatea.net..

Petrache a mai afirmat că nu poate să fugă de răspundere, după ce în Ilfov, PNL a avut doar 28%, chiar dacă pe timpul campaniei electorale nu avut cum să stea în județ, fiind plecat mai mult, în campanie, în țară.

”Eu nu pot să fug de răspundere, acele fluturașe nu au fost distribuite doar pe plan local. Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii mei din județ, acestea au fost distribuite strategic, noi nu am dus o campanie pentru a le contracara la timp. În plus mai sunt și efectele ordonaței 55, cu trasesimul electoral, cu primarii care au plecat la PSD”, a mai spus Petrache.

1 comentariu la “Marian Petrache explică principala cauză pentru scorul extrem de slab obținut de Iohannis în Ilfov

  1. Explicația pentru rezultatul din Ilfov ar fi ca lângă el este un mare trădător Cristache Radulescu ! Petrache nu a greșit cu nimic imi pare rau… Explicațiile sunt in alta parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *