Skip to content
Politică

Marian Petrache (PNL): Cu rectificarea bugetară se reglează raporturile de forţă din PSD

psnews.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a afirmat, marţi, referindu-se la proiectul de rectificare a bugetului de stat, că „se reglează raporturile de forţă” din PSD şi „sacrifică primăriile din jumătate de ţară ca să rezolve problema clientelei lor politice”, scrie Agerpres.

PSD îşi dă ultima suflare şi sacrifică ţara. Bugetul pe care îl propune Teodorovici e de fapt bugetul de campanie pentru PSD. Cu rectificarea se reglează raporturile de forţă din partid şi sacrifică primăriile din jumătate de ţară ca să rezolve problema clientelei lor politice. Ţara e în faliment, deficitul stă să explodeze şi Teodorovici nu ştie de unde să mai cârpească. Bugetul nu are nicio legătură cu românii şi cu nevoile lor. Doar cu campania PSD-ului pentru prezidenţiale„, a scris Petrache pe Facebook.

Ministerul Finanţelor Publice propune o rectificare bugetară pozitivă, care asigură respectarea limitei de 2,76% a deficitului bugetar, cele mai mari diminuări fiind operate, conform proiectului, la Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Fondurilor Europene şi Ministerul Cercetării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *