Skip to content
Politică

Marian Vanghelie: Este momentul nostru

Primarul Sectorului 5 si lider al PSD, Marian Vanghelie, a declarat ca nu crede ca va fi vreo problema sa castige Victor Ponta aceste alegeri prezidentiale, deoarece este momentul PSD-ului.

„Evident il sustinem, tot  partidul il sustine. E nevoie de o schimbare pentru aceasta tara (…) Romanii trebuie sa inteleaga ca vrem sa ne batem sa castigam si sa schimbam aceasta tara (…) Candidatii pot sa ii puna cu totii probleme, dar nu cred ca va fi vreo problema sa castigam aceste alegeri pentru ca este momentul nostru (…)Ponta este cel mai bun candidat pentru ca este presedintele partidului. Partidul nu trage decat pentru presedintele partidului”, a afirmat Marian Vanghelie pentru Digi24.

Intrebat daca ar trebui suspendat Basescu, Marian Vanghelia a spus: „Nu cred ca trebuie suspendat. Nu cred ca trebuie sa mai discutam despre aceste lucruri. Cred ca si noi am facut multe greseli si de aceea am stat atata timp in opozitie”.

Referitor la greselile la care a facut referire, Marian Vanghelie a adaugat ca „inclusiv acele suspendari ale lui Traian Basescu cred ca au fost niste greseli”, motiv pentru ca a stat PSD in opozitie.

Despre Klaus Iohannis, liderul social-democrat a declarat ca „este un ardelean, vorbeste mai putin, este un primar, insa nu cred ca e momentul lui. Mai are de parcurs”.

In ceea ce il priveste pe Calin Popescu-Tariceanu, Vanghelie a spus ca acesta „nu are un partid puternic in spate. A fost un prim ministru sub care tara a progresat, este un lider, insa nu cred ca este un competitor care sa ne creeze probleme”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *