Skip to content
Politică

Marian Vanghelie încă mârâie la Ponta: „Victor e un rău pentru…”

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut o câteva declarații joi dimineața, la ICCJ.

Astfel, Vanghelie a vorbit despre situația în care se află cu dosarul penal în care este implicat și pentru care a stat în arest, spunând că cel mai important în acest moment este ce zic oamenii și că din cele 500 de scrisori pe care le-a primit în arest și-a dat seama „că oamenii au înțeles ce se întâmplă”, și nu numai cu el, ci cu toți ceilalți arestați preventiv, nominalizându-l aici și pe fostul edil al Constanței, Radu Mazăre.

De asemenea, fostul lider PSD a vorbit și despre măsura controlului judiciar pe care spune că și-a dorit-o de la început, fiind încrezător că i se va putea dovedi nevinovăția.

Haideti sa vedem ce zic oamenii si cum considera oamenii toate lucrurile care s-au intamplat. Ma intereseaza cel mai mult sa vad ceea ce zic oamenii. Sunt lucruri care sar un pic peste normalul care ar trebui sa fie intr-o societate normală. Ne-am judecat in aceeasi zi in la Curtea Supremă si la Tribunalul Bucuresti si in acest moment nu mai avea obiect. Eu am vrut control judiciar de la inceput. Cu cred ca se va dovedi nevinovatia mea asa cum s-au dovedit toate lucrurile de la inceput. Am inteles din cele 500 de scrisori in arest ca oamenii au inteles ce se intampla , nu numai cu mine, si cu Mazare si cu altii. As vrea sa va puneti in locul celor care au fost arestati preventiv aa vedeti ce se intampla si cum se pune creierul in miscare. Pana acum, daca cumva se va dovedi ca toate revelioanele pe care le-am facut eu si am luat spoonsorizari, ca am dus apa la sinistrati la Botosani, ca am facut o clopotnita, daca acestea se vor dovedi gresite, cred ca avem o problema cu toti cei care iau sponsorizari in Romania. Mi e apre absurdul absurdului ca acele lucruri bune pe care le-am facut sa se vina dupa 15 ani si sa se considere ca ma facut un prejudiciu.”,  a declarat Vanghelie.

Desrpre situația din fostul său partid si despre interimatul lui Dragnea, fostul lider social-democrat a spus:

Nu m-a interesat in acest moment sa influențez nicio decizie. Prin vot stiau la fel ca mine, ca Victor e un rau pentru partid. Pleci acasa daca nu stii sa te comporti cu oamenii. Sunt atent la tot ce se intampla si sunt convins ca in urm perioada se vor schimba lucrurile in bine.”, a subliniat Marian Vanghelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *